Hållbarhet

Midsona Foodservice arbetar för en hälsosammare värld genom att inspirera till kulinarisk och hållbar växtbaserad matlagning.

Midsona Foodservice är en del av Midsona och vår inställning till hållbarhet grundar sig på vår mission att tillhandahålla hälsosam mat för människor och planeten samt vårt ansvar att bidra till FN:s mål för hållbar utveckling.

För att integrera hållbarhetsaspekter i Midsonas verksamhet och utveckla, producera och sälja produkter i linje med vår mission arbetar vi med att sätta ambitiösa mål för våra väsentliga miljömässiga och sociala ämnen.

Midsonas verksamhet vilar på grunden att främja en hälsosam livsstil genom att producera och marknadsföra produkter som gör det lättare för människor att leva ett hälsosammare liv och som är hållbara för planeten. Det finns ett växande intresse för hälsa och konsumenter vill i allt högre grad välja mer hållbara alternativ, undvika animaliska produkter, onödiga tillsatser och produkter med lågt näringsinnehåll. Midsona strävar efter att erbjuda alternativ med lågt klimatavtryck, där hållbarhetsaspekten ingår från gröda till färdig produkt.